2007-08-30

Foxterriern är världens farligaste hund

Foxterriern är en lojal hundracka som alltid följer sin ägare på hans äventyr. Det enda problem man kan ha med en foxterrier är hans begivenhet för alkoholer. Det finns många exempel i historien där en foxterrier letat rätt på sprit i både rövarhålor och smugglares hemliga grottor för att kunna festa tillsammans med sin husbonde. Mest känt av alla fall är när en foxterrier fick världens mest kände reporter att kröka till så att det stod härliga till. Bilden ovan visar hur det kan bli när hunden letat rätt på ett helt systembolag. Den stackars terrierägaren trodde att fyndet var äkta champagne medan det senare visade sig vara mörkt årgångsrom från Jamaica med en styrka på hela 47 procent. Behöver det påpekas att det blev en riktig baluns där nere i smugglarnas gömma och att den lilla foxen är världens farligaste hund. I vart fall för fylletrattar!

Nyligen: , , , , ,

1 kommentar:

Dalviks Casper of The Red & Hot Cuddly Chilipepper sa...

Det är många som frågat min matte om jag är en Sankt Bernhardshund. Sen har dom undrat på skämt undrat var "kaggen" är nånstans.
Matte funderar på att snickra ihop en sån däringa kagge & hänga runt halsen på mej. Undras just vad den ska innehålla? Matte har sagt att om jag ska bära runt på en kagge när vi är ute & promenerar så ska den innehålla enbart whisky & inte en droppe mer av nåt annat:O)