2007-02-17

Med GPS hittar man alltid felPluntky dök åter upp som gubben i lådan. Han hade tidigare landat i Skåne och var på väg hem från Köln till Stockholm och tänkte sig intaga något ätbart hos oss eftersom han var hungrig. Per telefon beställdes mackor och folköl till förrätt och kaffe med hembakta semlor till efterrätt! Det verkar som om han inte tänker på annat än mat. När han väl anlänt visade det sig att han åter kört fel trots sin nya leksak vilket inte alls är något att undra över när folk utan kunskap i analytisk geometri tror att en GPS är den enda rätta vägen att hitta hem. Men från oss bör han väl hitta hem till Mälardrottningen om han bara tar sig ner till motorvägen och följer skyltarna. Men man vet aldrig. Vi får väl ha bakjour några timmar!

Om: , , , , , , ,
.

4 kommentarer:

Gun-Britt Pettersson sa...

Hej! Vi tänkte åka från Uppsala på fredag. Kan jag beställa mat så här eller måste man ringa eller eposta?
Vi är två vuxna och tre barn. Två små flickor och en tonårspojke.
Hälsningar Gun-Britt Pettersson

Blackout sa...

Du säljer väl inte allt bohaget?
Att han inte förstår sig på en GPS har jag full förståelse för, enligt mitt tycke verkar hederlig karta och kompass enklare.
Om man inte befinner sig för nära polerna förstås :-)

Max Hobstig sa...

Gun-Britt Pettersson:
Det går bra att beställa här eller från min hemsidas formulär

Blackout:
Jag håller med dig. Om man skall ut på sjön är det alltid roligt att köra med GPS. Men åker man ut på havet utan sextant och sjökort är man nog rätt dumdristig.

Elisabeth sa...

Har man vovven med sej när man är ute på promenad så klarar man sej ypperligt utan tekniska hjälpmedel. Vovven hittar alltid hem. Då kvarstår frågan: Hur hittar man vovven? Hehe.....
*blink blink*