2007-07-24

Det var ett jävla tjat om klimatförändringarJag börjar bli så trött på allt snack om klimatförändringar i snart sagt alla medier varje dag. Dag efter dag ältas det om hur stormar och översvämningar drabbar vår planet som bara blir varmare och varmare. Orsaken sägs vara den ökande växthuseffekten som gör att snö kommer att bli allt mera sällsynt, vilket jag tycker är bra eftersom jag hatar snö och kyla därför att min fosterfarsa förfrös sin näsa under de helvetes kalla beredskapsåren. Sen tycker jag att det här med klimatförändringen är bra och rättvist eftersom alla på jorden sitter i samma båt. Går det åt helvete så går det åt helvete med ALLA oavsett vad man har för befattning och lön. Rik som fattig blir liksom av lika mänskovärde i båten. Klimatsnacket är med andra ord en kristdemokratisk propagandagrej, utan tvivel!

Nyligen: , , , ,

4 kommentarer:

Blackout sa...

Halleluja, He Have Spoken :-)

Max Hobstig sa...

Jag har övervägt möjligheten att det KAN vara något al-Qaida hittat på för att skrämma skiten ur västvärlden. Någon fara på taket är det i vart fall inte.

Att det skulle vara Boxningsförbundet som vissa oberoende medier håller för troligt är bara ren idioti. Vad skulle boxarna tjäna på att värma upp jorden?

Blackout sa...

Boxningsförbundet är inblandade i allt möjligt. Vem vet? ;)

Casper sa...

Hörrödu Klimatjohan.
Det var ett jävla tjat om klimatförändringar. Så till den milda grad att du t om skrev ett inlägg på min blogg.
Ska bara tala om att JAG är av den ädla rasen gårdshundar som icke behöver sky den värsta snöstormen pga av min förnämliga päls. Jag behöver inte trimmas, klippas eller nåt annat tjafs för jag är naturligt begåvad med en bedårande päls. Så det så.