2007-01-10

Köp korsetter, trosor och skorDet är mycket som ramlar ner i epostlådan. Ibland tänker jag på hur lång tid det måste ta att skicka alla dessa mejl som ingen vill ha. Men det är klart. Spam skickas med automatik utan att någon människa behöver sitta och knappa iväg dem. Idag kan en dator göra väldigt mycket jobb som man tidigare behövde människor för att få utfört. Så mitt i allt bråte får man ett mejl som helt avviker från det vanliga. I själva verket borde även detta kallas spam, även om det var lite trevligt och framförallt kul skrivet. Det var från någon Lina Månsson som ville ha hjälp. Hon undrade om jag kunde ställa upp med en tjänst. I så fall skulle jag få en trisslott.

From: Lina info@evasunderklader.se
Date: 2007-jan-10 18:58
Subject: Inlägg mot trisslott?

Hej! Jag hittade din blogg och undrar om du vill skriva ett litet inlägg med länk till
www.evasunderklader.se. Om du gör det så skickar jag en Trisslott till dig! Inlägget behöver inte vara längre än nån mening.

Mitt enda krav för att skicka Trisslotten till dig är att du har en riktig länk till
www.evasunderklader.se med länktexten ”underkläder” eller annat passande. Inlägget kan också vara om nån kategori eller produkt.

Om du vill göra detta så skicka en länk direkt till inlägget så att jag kan titta på det samt din adress dit vi kan skicka Trisslotten. Om du inte är intresserad så får jag tacka för mig och hoppas att det fortsätter gå bra med ditt bloggande. =)

God fortsättning på det nya året
Lina Månsson


Klart att jag blev lite förvånad och ropade på hustrun och frågade vad hon tyckte. Men hustrun tyckte nog att det var väldigt dåligt betalt. Då bestämde jag mig för att gå en gyllene medelväg. Jag gör det gratis fast på mitt sätt. Jag gör ett inlägg av det så har jag inte svikit ett fruntimmer i nöd. Men nog är det väl konstigt att skicka sån här reklam till mig. Jag är ju inte ens transvestit.

Bloggar om: , , , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skojigt initiativ av en kristdemokrat :-)

Emma sa...

Godmorgon !
Inte alls konstigt, har du aldrig varit sån ! *ler*
Emma

Blackout sa...

Cowboydressen är fräck men samtliga kreationer kräver sitt silikon.
Så jag fortsätter i slitna jeans och chaps. Äkta vara med andra ord :-)

Fredskronk sa...

Jag gjorde ju istället narr av mailet utan att meddela vilken webbutik det rörde sig om eller dess adress.

Anonym sa...

Max Hobstig är en snäll man
Fredskronk är dum och rigid

Max Hobstig sa...

Det är nog inget större fel på Fredskronk.
Kanske är det bara så att jag är lite äldre och därför med ålderns rätt insett att det är bättre med lite underkläder än med hockey. Underkläder har väl aldrig skadat någon, mer än kanske deras prydhet, medan hockeyn är mer rå och brutal än thaiboxning!

Lina Sundström sa...

Trevligt initiativ.
Vackra underkläder har alltid varit något positivt för både kvinnan och mannen!