2007-04-01

Jag fick ett mejl från SkarpnäckI förgår firade vi Valborg i förskott här i Skarpnäck, någon hade tuttat på Spårvägens stuga vid stora parkeringen och det var en skaplig brasa, det har setts fyra stycken tjejer omkring där innan branden startade. Här i Skarpnäck har det blivit rena slummen inget kul alls, funderar på att flytta, det är ingen koll alls på ungdomarna, och tyvärr så blir dom yngre och yngre, senast i går var det rån här på allen, på en privat som gick från tunnelbanan.
Läs mer på Spårvägen FF Söderorts Inofficiell Supportersida

Om: , , , ,

2 kommentarer:

ROLLE sa...

Visst är det som du säger att våldet och eländet går längre och längre ner i åldrarna.Unga små barn som helt råbarkat slår ner någon stackare eller förstör och saboterar. Varför? Jo för att vi äldre inte bryr oss nog mycket. Jag tror att vi måste lägga oss i vad våra barn sysslar med och intressera oss mer för det dom är intresserade av. Det är ju ändå vi som har satt dem till världen och vi som måste ta ansvar för dem tills de blir gamla nog att veta vad som är rätt och fel.Hur ska de annars lära sig?
Ha de bra
Rolle

Lisabettan sa...

Ungar ska lära sej veta hut & följa regler, det vill säja om de fått lära sej det hemifrån.Ända från tidig ålder. Det ligger helt på föräldrarnas ansvar.Problemet är att många föräldrar idag inte prioriterar sina barn utan överlåter ansvaret på samhället. Då är det lätt att skylla ifrån sej om nåt går fel.
Sen finns det naturligtvis en otroligt massa brister i det samhälleliga ansvaret också. Men grundansvaret ligger hos föräldrarna.